چگونه چت‌‌های واتساپ را بایگانی و مخفی کنیم؟

0
38
چگونه چت‌‌های واتساپ را بایگانی و مخفی کنیم؟
ویژگی بایگانی چت واتساپ این امکان را به کاربران می‌دهد که یک چت گروهی و یا فردی را بدون حذف آن‌ها مخفی کنند.

به گزارش زن موفق ، واتساپ یکی از بهترین اپلیکیشن‌های پیام رسان در جهان است که به طور مداوم ویژگی‌های جدیدی را به ارمغان می‌آورد.

ویژگی بایگانی چت واتساپ این امکان را به کاربران می‌دهد که یک چت گروهی و یا فردی را بدون حذف آن‌ها مخفی کنند. کاربران می‌توانند چت‌های بایگانی شده را جدا نگه دارند؛ در صورت دریافت پیام جدید از چت‌های شده بایگانی به آن‌ها اطلاع داده نمی‌شود. اما می‌توان تنظیمات را طوری تغییر داد که از چت‌های بایگانی شده نیز اعلان دریافت کنید. در این مطلب نحوه مخفی کردن چت‌های واتساپ را به شما آموزش می‌دهیم.

نحوه بایگانی کردن چندین چت واتساپ در تلفن هوشمند اندرویدی

۱- ابتدا وارد واتساپ شوید.
۲- روی هر چت فردی یا گروهی که می‌خواهید بایگانی یا مخفی کنید، ضربه بزنید. می‌توانید چندین چت را به طور همزمان نیز انتخاب کنید.
۳- پس از آن چند گزینه Delete، Pin، Mute و Archive را در قسمت بالا مشاهده خواهید کرد.
۴- روی دکمه Archive کلیک کنید. خواهید دید که این دکمه در بالای لیست چت شما ظاهر می‌شود. می‌توانید برای بررسی تمام چت‌های پنهان شده روی آن کلیک کنید.

نحوه خارج کردن چت‌های واتساپ از بایگانی

۱- ابتدا وارد واتساپ شوید.
۲- در بالای صفحه اصلی واتساپ گزینه archive را مشاهده می‌کنید؛ وارد این قسمت شوید.
۳- اکنون، روی چتی که می‌خواهید از بایگانی خارج کنید ضربه بزنید. می‌توانید همه چت‌ها را با هم نیز انتخاب کنید.
۴- روی گزینه unarchive ضربه بزنید. خواهید دید چت انتخاب شده شما از آرشیو خارج می‌شود و در لیست چت‌های واتساپ قرار می‌گیرد.

درحالت عادی اگر یک چت را مخفی کنید، واتساپ در صورت دریافت پیام جدید از آن کاربر هیچ اطلاعی به شما نخواهد داد. می‌توانید تنظیمات واتساپ را طوری تغییر دهید که در صورت دریافت پیام‌های جدید از چت‌های آرشیو به شما اطلاع داده شود. برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:

۱- ابتدا وارد واتساپ شده و سه نقطه در بالا را انتخاب کنید.
۲- روی settings کلیک کرده و سپس به قسمت chat بروید.
۳- روی Keep chats archived ضربه بزنید و آن را خاموش کنید. با خاموش کردن این گزینه اگر پیامی از چت‌های آرشیوی دریافت شود، واتساپ به شما اطلاع رسانی می‌کند، اگر این گزینه را مجدد فعال کنید، اطلاع رسانی انجام نخواهد شد.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید