طرز تهیه کیک توت فرنگی

0
260

کیک توت فرنگی

مواد لازم:

تخم مرغ ۳عدد
آرد ۲/۵ پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع ۲/۳پیمانه
ماست یا شیر یک پیمانه
بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
توت فرنگی برش خورده به میزان لازم

تخم مرغ و شکر و وانیل رو بزنید تا کشدار دار و کرم رنگ بشه،حجمش هم زیاد بشه.بعد شیرو روغن رو بهش اضافه کنید.فقط در حدمخلوط شدن بزنید.
آرد و بیکینگ پودر رو دوبار الک کنید و بار سوم رو روی خود مواد تخم مرغی کم کم الک کنید و با لیسک یا همزن دستی به صورت دورانی مخلوط کنید و کف قالب کاغذ روغنی بزارید و (من از قالب ۲۵ سانتی استفاده کردم) وقتی مقداری از مایه کیک روریختین داخل قالب، کمی توت فرنگی بریزید روی مایه کیک، توت فرنگی ها رو زیاد نازک برش نزنید و بقیه مواد رو بریزید چون در حین پخت داخل کیک فرو میره

بعداز بیست و پنج دقیقه، از فر خارج کنین و توت فرنگی که ازوسط نصف کردین رو بچینید و بزارید داخل فر که برای تزیین روی کیک بمونه به ۲۵تا ۳۰دقیقه کیک ما آمادست

😊نوش جان

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید